Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van ons verwachten?

ANIOS / basisarts bedrijfsgeneeskunde

Door heel Nederland / 32-40 uur

Print vacature

Ben jij een BIG-geregistreerde basisarts? Wil je, je oriënteren op het specialisme bedrijfsgeneeskunde? Lijkt het je leuk om bij een groeiende gecertificeerde arbodienst te werken gevestigd in Amstelveen? Misschien is deze vacature dan wel wat voor jou!

Jouw functie

In jouw rol als ANIOS werk je onder supervisie van een geregistreerd bedrijfsarts en draag je bij aan de inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers van onze relaties. Je verricht (medisch) onderzoek en geeft gericht advies over inzetbaarheid, arbeidsgeschiktheid en arbeidsomstandigheden. Je werkt hierbij binnen een team van artsen, waaronder onze stafarts, andere bedrijfsartsen, artsen in opleiding, werkvermogenspecialisten en casemanagers. Je hebt de tijd om consulten uit te voeren. Er zijn frequent supervisie overleggen, taakdelegatie overleggen en periodieke teambijeenkomsten gericht op verdieping en kwaliteitsbevordering. Je werkt op locatie in Amstelveen of op locatie bij de klant. Consulten kunnen daarnaast telefonisch of via videobellen plaatsvinden.

Jouw kwaliteiten

Je bent graag succesvol in wat je doet en beschikt over goede adviserende en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent punctueel in je verslaglegging. Je bent proactief in je advisering en denkt in mogelijkheden. Je kan pragmatisch adviseren. Je bent leergierig in het opdoen van nieuwe kennis.

Over ons

Meijers Vitaal adviseert over vraagstukken rond preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij verhogen de arbeidsproductiviteit voor onze relaties en houden werknemers graag zo duurzaam mogelijk inzetbaar. Belangrijk voor werknemer en werkgever. Het voordeel van Meijers Vitaal is de complete dienstverlening. Eén partij voor arbodienstverlening, advies, administratie, casemanagement en controle. Begeleiding vanaf de eerste ziektedag tot aan de AOW.

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

Uit ons recente medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat medewerkers het werken bij Meijers beoordelen met een 8.8!

Het begint bij jou
Ben jij de ANIOS die wij zoeken? Of zoek jij ons? Neem dan telefonisch contact op met Daniëlle Rijkmans - Buskermolen (Corporate Recruiter), via +31 (0)6 185 812 00 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?