Meer over Meijers

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een veelzijdige functie binnen een gedreven, ambitieus en groeiend team
 • Een omgeving die volop in ontwikkeling is
 • Verdieping in het specialisme van bedrijfsgeneeskunde
 • Een goed marktconform salaris tussen €5.200,- en €6.800,- afhankelijk van je ervaring en opleiding 
 • Een mobiele telefoon en laptop 
 • Een leaseauto (inclusief privé gebruik)
 • Flexibele werktijden 
 • Een 13e maand 
 • 29 vakantiedagen en 1 bedrijfsvrije keuzedag 
 • Een uitstekende pensioenregeling 
 • Korting op collectieve verzekeringen en een vergoeding voor de aanvullende collectieve zorgverzekering 

Wat verwachten we van je?

 • Je beschikt over een BIG-registratie als basisarts
 • Je wil je oriënteren op het specialisme bedrijfsgeneeskunde of hebt hier misschien al ervaring mee
 • Je bent bekend met het concept van het Huis van Werkvermogen (pré), hebt hier affiniteit mee, of bent hier nieuwsgierig naar
 • Je bent bereid om te werken met taakdelegatie
 • Je bent representatief en voorkomend in je presentatie
 • Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift
 • Je begrijpt commerciële belangen van werkgever en klant
 • Je beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht
 • Je bent een teamspeler

ANIOS / basisarts bedrijfsgeneeskunde

Door heel Nederland / 32-40 uur

Print vacature

Ben jij een BIG-geregistreerde basisarts? Wil je, je oriënteren op het specialisme bedrijfsgeneeskunde? Lijkt het je leuk om bij een groeiende gecertificeerde arbodienst te werken gevestigd in Amstelveen? Misschien is deze vacature dan wel wat voor jou!

Jouw functie

In jouw rol als ANIOS werk je onder supervisie van een geregistreerd bedrijfsarts en draag je bij aan de inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers van onze relaties. Je verricht (medisch) onderzoek en geeft gericht advies over inzetbaarheid, arbeidsgeschiktheid en arbeidsomstandigheden. Je werkt hierbij binnen een team van artsen, waaronder onze stafarts, andere bedrijfsartsen, artsen in opleiding, werkvermogenspecialisten en casemanagers. Je hebt de tijd om consulten uit te voeren. Er zijn frequent supervisie overleggen, taakdelegatie overleggen en periodieke teambijeenkomsten gericht op verdieping en kwaliteitsbevordering. Je werkt op locatie in Amstelveen of op locatie bij de klant. Consulten kunnen daarnaast telefonisch of via videobellen plaatsvinden.

Jouw kwaliteiten

Je bent graag succesvol in wat je doet en beschikt over goede adviserende en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent punctueel in je verslaglegging. Je bent proactief in je advisering en denkt in mogelijkheden. Je kan pragmatisch adviseren. Je bent leergierig in het opdoen van nieuwe kennis.

Over ons

Meijers Vitaal adviseert over vraagstukken rond preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij verhogen de arbeidsproductiviteit voor onze relaties en houden werknemers graag zo duurzaam mogelijk inzetbaar. Belangrijk voor werknemer en werkgever. Het voordeel van Meijers Vitaal is de complete dienstverlening. Eén partij voor arbodienstverlening, advies, administratie, casemanagement en controle. Begeleiding vanaf de eerste ziektedag tot aan de AOW.

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

Uit ons recente medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat medewerkers het werken bij Meijers beoordelen met een 8.8!

Het begint bij jou
Ben jij de ANIOS die wij zoeken? Of zoek jij ons? Neem dan telefonisch contact op met Daniëlle Rijkmans - Buskermolen (Corporate Recruiter), via 06 148 867 26 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Daniëlle Rijkmans - Buskermolen

Contactpersoon

Solliciteer nu

Het begint bij jou

Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat ambieer je in je carrière? Je werkende leven? Zoek je afwisseling of juist de diepte? Wil je veel leren van collega’s? Snel groeien? Sta je open voor veel eigen verantwoordelijkheid? Zeg het maar. Het begint bij jou

Sollicitatieproces

1

Telefonische screening

Telefonisch zoom je met de recruiter in op je motivatie voor de functie en een aantal praktische zaken om te onderzoeken of er aanleiding is voor een 1e kennismaking.

2

1e gesprek

Tijdens het 1e gesprek leren wij jou beter kennen en jij ons. In hoeverre sluit wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil aan bij de functie en de organisatie Meijers?

3

2e gesprek

Tijdens het 2e gesprek wordt er verder ingezoomd op de functie en of je past binnen het team, oftewel: is er een duurzame match tussen jou en de rol?

4

Meeloopuurtje (opt.)

Als blijkt dat beide partijen enthousiast zijn dan word je uitgenodigd een uurtje mee te lopen op kantoor. Is er een klik en zie jij en zien wij het nog steeds zitten?

5

Aanbieding & screening

...dan krijg je een aanbieding! Na akkoord volgt er een screening waarvoor je een aantal documenten aanlevert. Alles in orde? Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Voor het 2e gesprek lever je
twee referenties aan.
NB: een assessment kan in sommige gevallen onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure

Solliciteren?

Actueel
menu
Contact