Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van ons verwachten?

Bedrijfsarts ZZP of in loondienst met affiniteit voor Ziektewet begeleiding

Amstelveen (en regio Randstad) / uren in overleg

Print vacature

Ben jij een geregistreerde bedrijfsarts en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Werk je graag in Amstelveen en de regio Randstad?
Lijkt het je leuk om bij een groeiende gecertificeerde arbodienst en Ziektewet uitvoerder te werken gevestigd in Amstelveen? Misschien is deze vacature dan wel wat voor jou!

Jouw functie

In jouw rol als bedrijfsarts begeleidt je ex-medewerkers van relaties die eigenrisicodrager zijn voor de Ziektewet bij hun re-integratie. Je werkt nauw samen met onze werkvermogenspecialisten onder taakdelegatie. Je werkt verder binnen een team van meerdere artsen, waaronder onze stafarts, andere bedrijfsartsen en artsen in opleiding. Naast taakdelegatie overleggen met de werkvermogenspecialisten zijn er periodieke team overleggen gericht op verdieping en kwaliteitsbevordering.

Je verricht primair Ziektewet consulten, maar Arbo begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.
Je verricht (medisch) onderzoek en geeft gericht advies over inzetbaarheid, arbeidsgeschiktheid en arbeidsomstandigheden.
Ook interpreteer je verzuimgegevens bij klanten, signaleer je trends en adviseert hier pro-actief over richting klanten. Je levert een bijdrage aan risico-inventarisaties, -evaluaties en PMO’s.

Je bent sparring partner voor diverse professionals, zowel intern als bij de klant (HR, CFO, CEO en Ondernemingsraad). Dit doe je telefonisch, via videobellen, op onze locatie in Amstelveen of op locatie bij de klant.

Jouw kwaliteiten

Je bent graag succesvol in wat je doet en beschikt over goede adviserende en communicatieve vaardigheden. Je bent een stevige gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan.

Je bent punctueel in je verslaglegging. Je bent proactief in je advisering, maar bovenal kan jij pragmatisch adviseren.

Jouw toekomst

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij.

De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

Het begint bij jou
Ben jij de Bedrijfsarts die wij zoeken? Wil je werken op ZZP-basis of bij ons in loondienst?
Neem dan telefonisch contact op met Catoline Smits (Directeur Meijers Vitaal), via 06 295 425 19 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ben je geen bedrijfsarts maar ben je AIOS en wil je, je oriënteren op het specialisme bedrijfsgeneeskunde dan ben je ook van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?