Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van ons verwachten?

Casemanager Ziektewet

Amstelveen / 32 uur

Print vacature

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Casemanager Ziektewet? Lijkt het jou leuk om nauw samen te werken met onze eigen bedrijfsartsen? Ben jij goed in het voeren van regie op het proces, de administratie heel strak organiseren en geeft het jou voldoening om de Wet verbetering Poortwachter uit te voeren met de ex-werknemers in de Ziektewet, en vind je het leuk om processen verder te optimaliseren? Misschien zijn we dan wel op zoek naar jou!

Jouw functie

Als casemanager Ziektewet bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim van ex-medewerkers die ziek uit dienst zijn gegaan.
In deze rol heb je diverse taken. Je begeleidt de ex-medewerkers, je hebt overleg met de bedrijfsartsen over de zieke werknemers, je maakt vraagstellingen voor het spreekuur en hebt contact met allerlei betrokken partijen. Je bent dus echt de schakel tussen ex-werknemer, werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. Dit doe je telefonisch of via videobellen.
Je hebt een actieve en coördinerende rol en op dossierniveau zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie.

In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel bent, proactief te werk gaat, prioriteiten kunt bepalen, nauwkeuring bent en zo écht van toegevoegde waarde bent.

Jouw kwaliteiten

Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner waardoor je ex-werknemers motiveert en activeert. Je kunt samenwerken met collega’s vanuit diverse rollen en tegelijkertijd het belang van de klant voor ogen houden, zonder daarbij de wetgeving uit het oog te verliezen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief, maar houdt daarbij wel altijd je prioriteiten scherp.

Jouw toekomst

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart. 

Meijers Vitaal kent 4 pijlers van dienstverlening: arbodienstverlening, ziektewet dienstverlening, WIA dienstverlening en duurzame inzetbaarheid & amplitie. We zijn een jonge, groeiende organisatie. Inherent hieraan dienen we wendbaar en flexibel te zijn en in te spelen op veranderingen in de markt. Dit vraagt flexibiliteit, initiatief en aanpassingsvermogen zodat je om kunt gaan met veranderingen in processen, de dienstverlening en/of de organisatie.

We zijn een dochteronderneming van Meijers (assurantiemakelaar) en hebben in totaal ongeveer 350 collega’s. Bij Meijers Vitaal werken we met een team van 40 collega’s.

Het begint bij jou
Ben jij de Casemanager Ziektewet die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-14886726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?