Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van ons verwachten?

Praktijkondersteuner bedrijfsarts/Arbo

Amstelveen / 8-40 uur

Print vacature

Heb jij interesse in verzuim en inzetbaarheidsvraagstukken en zie jij het als een uitdaging om onze dienstverlening continu te verbeteren en onze klanttevredenheid te vergroten? Ben jij zelfstandig, proactief en weet jij maximale toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Jouw functie

Als Praktijkondersteuner bedrijfsarts/Arbo bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim vanuit Het Huis van Werkvermogen. Je takenpakket is gevarieerd en ziet toe op het begeleiden van medewerkers met een actieve dienstbetrekking. Je werkt nauw samen met de casemanager, bedrijfsarts en hebt periodiek taakdelegatie-overleg over inhoudelijke casuïstiek en trends op het gebied van (verzuim)begeleiding. Je bent de schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. In samenwerking met de casemanager zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie. Je vindt het leuk om marktontwikkelingen bij te houden en deze te delen.

Jouw kwaliteiten

Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner en laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief. Je beschikt over een HBO diploma bij voorkeur aangevuld met een afgeronde Crov of Rccm opleiding. Je hebt kennis van sociale wetgeving, HR, arbeidsrecht en financiële risicos bij verzuim en arbeidsongeschiktheid.

Over ons

Meijers Vitaal adviseert over vraagstukken rond preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij verhogen de arbeidsproductiviteit voor onze relaties en houden werknemers graag zo duurzaam mogelijk inzetbaar. Belangrijk voor werknemer en werkgever. Het voordeel van Meijers Vitaal is de complete dienstverlening. Eén partij voor arbodienstverlening, advies, administratie, casemanagement en controle. Begeleiding vanaf de eerste ziektedag tot aan de AOW. 

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

Uit ons recente medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat medewerkers het werken bij Meijers beoordelen met een 8.8!

Het begint bij jou
Ben jij de Praktijkondersteuner bedrijfsarts/Arbo die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-14886726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?