Meer over Meijers

Wat verwachten we van je?

Wat kun je van ons verwachten?

Senior casemanager Arbodienstverlening

Amstelveen / 32 - 40 uur

Print vacature

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Senior Casemanager Arbodienstverlening? Lijkt het jou leuk om nauw samen te werken met bedrijfsartsen en werkvermogenspecialisten die in taakdelegatie werken? Blink jij uit in het leiden van het proces, het strak organiseren van de administratie en geeft het jou voldoening om werkgevers gedetailleerd uit te leggen hoe de Wet verbetering Poortwachter werkt en wat dit betekent binnen hun specifieke situatie? Vind je het daarnaast leuk om collega’s uit het team te coachen en heb je minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke coachende functie? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Jouw functie

Als Senior Casemanager Arbodienstverlening bij Meijers Vitaal draag je zorg voor de begeleiding van verzuim. Wij werken vanuit de methodiek Huis van Werkvermogen.
In deze rol heb je diverse taken. Je geeft onze klanten (gevraagd en ongevraagd) advies, je hebt overleg met de bedrijfsartsen en werkvermogenspecialisten over de zieke werknemers, je maakt vraagstellingen voor het spreekuur en hebt contact met allerlei betrokken partijen.
Je bent dus echt de schakel tussen medewerker, werkgever, bedrijfsarts, werkvermogenspecialist en andere betrokken partijen en adviseert over het gehele proces naar werkhervatting. Dit doe je bij de klant op locatie, maar ook telefonisch of via videobellen. Je hebt een actieve en coördinerende rol en op dossierniveau en zorg je voor een goede verslaglegging en een sluitende administratie.

In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, prioriteiten kunt bepalen, nauwkeuring bent en zo écht van toegevoegde waarde bent.

Jouw kwaliteiten

Je wilt succesvol zijn in wat je doet. Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een goede gesprekspartner, je bent in staat om wensen en behoeften van de klant te signaleren en bij te dragen aan oplossingen. Je kunt samenwerken met collega’s vanuit diverse rollen en tegelijkertijd het belang van de klant voor ogen houden, zonder daarbij de wetgeving uit het oog te verliezen. Je bent punctueel, nauwgezet en proactief, maar houdt daarbij wel altijd je prioriteiten scherp.

Jouw toekomst

Meijers Vitaal adviseert over vraagstukken rond preventie, verzuim en arbeidsongeschiktheid. Wij verhogen de arbeidsproductiviteit voor onze relaties en houden werknemers graag zo duurzaam mogelijk inzetbaar. Belangrijk voor werknemer en werkgever. Het voordeel van Meijers Vitaal is de complete dienstverlening. Eén partij voor arbodienstverlening, advies, administratie, casemanagement en controle. Begeleiding vanaf de eerste ziektedag tot aan de AOW.

Bij Meijers Vitaal waarderen wij daadkracht. Door onze klantgerichte dienstverlening, geleverd door vakkundige en integere medewerkers, groeien wij. De ideale kandidaat deelt onze waarden: Executiekracht, Vrij denken, Bouwen aan relaties en Drive vanuit het hart.

Uit ons recente medewerkers tevredenheidsonderzoek is gebleken dat medewerkers het werken bij Meijers beoordelen met een 8.8!

Het begint bij jou
Ben jij de Senior Casemanager Arbodienstverlening die wij zoeken? Solliciteer via onderstaand online formulier met jouw cv en korte motivatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Danielle Rijkmans (HR Business Partner), via 06-14886726. Sollicitanten die wij uitnodigen voor een arbeidsvoorwaardengesprek, worden na dit gesprek gescreend. Wij gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op deze vacature. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om deze functie te vervullen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Het begint bij jou

Sollicitatieproces

Sollicitaties welkom

Je kan solliciteren.

Eerste gesprekken

We zijn volop bezig met kennismakingsgesprekken. Je kan nog steeds solliciteren.

Afrondende gesprekken

Je kan nog solliciteren, maar je komt op de wachtlijst.

Aanbieding contract

We zijn rond. Je kan op deze vacature niet meer solliciteren.

Vacature ingevuld

Bekijk andere vacatures.

Solliciteren?