e-HRM

Meijers Vitaal is officieel servicepartner van Daywize Cloud, een compleet online e-HRM systeem gekoppeld aan Nmbrs®. Wij maken gebruik van de nieuwste online software, waardoor zelfs de meest complexe processen eenvoudig te gebruiken zijn.

Brede e-HRM oplossing
Daywize is een brede e-HRM oplossing met specialistische functionaliteiten. Van recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, digitale ondertekening van contracten/brieven, talentontwikkeling tot beloningsmanagement. Wij richten alle processen op maat voor u in en laten het naadloos integreren met andere modules. 

Nieuwste technologie

Onze oplossingen zijn browser onafhankelijk, multi-language en te gebruiken op ieder device. Daywize Cloud integreert met elke andere oplossing, zodat u als gebruiker niet steeds opnieuw moet inloggen. Ook worden wijzigingen in het ene systeem automatisch overgenomen in Daywize Cloud en andersom.

Jouw eigen oplossing

Daywize Cloud gaat uit van de eigen werkwijze. De techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit naadloos aan op de processen die u wil doorlopen. Daarnaast neemt het tijdrovende activiteiten uit handen. Wij richten de software volledig in naar uw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Het wordt uw oplossing, waarin u zichzelf herkent. 

Unieke aanpak

Onze ervaren consultants stellen kritische vragen over de inrichting van alle processen en wijzen u erop als zij denken dat het sneller, effectiever of beter kan. Onze ambitie is om altijd uw HR-praktijk te verbeteren. Daywize Cloud gaat uit van de mens, niet van de techniek.

Benieuwd wat Daywize Cloud voor jouw organisatie kan betekenen?

Actueel
menu
Contact