Waarom Meijers Vitaal

Het voordeel van Meijers Vitaal is de complete dienstverlening. Begeleiding vanaf de eerste ziektedag tot aan de AOW. Eén partij voor arbodienstverlening, advies, administratie, casemanagement en controle. Eén partij die gespecialiseerd is in alle facetten en alle fasen van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Hierdoor ontstaat synergie: 1+1=3.

Want waarom kiezen als u alles kan krijgen? Onder één dak, met één visie.

Neem contact met ons op

Ons aanbod

  • één loket voor verplichtingen bij verzuim en arbeidsongeschiktheid
  • arbodienstverlening met een heldere visie op inzetbaarheid
  • ontzorging door WIA schadeadministratie 
  • WIA casemanagementwerkzaamheden 
  • organisatie van interventies en het managen van de kosten daarvan

Overstappen: hoe werkt het?

Overstappen naar Meijers Vitaal kan gemakkelijk in drie stappen. Hieronder staat stap voor stap beschreven wat er komt kijken bij overstappen. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Ja, ik wil overstappen

Stap 1: Maak een keuze uit ons dienstenaanbod
Eerste stap is om te bepalen welke van onze diensten het beste bij uw bedrijf past. De keuze hangt onder meer af van uw bedrijfsomvang en of u precies van tevoren wil weten wat u kwijt bent, of dat u dat wel aan het einde van het jaar ziet. Wij hebben het u gemakkelijk gemaakt door de diensten in een helder schema naast elkaar te zetten.

Stap 2: Voer de gegevens van uw bedrijf in          
Tweede stap is het invullen van de gegevens van uw bedrijf. Klik 'ik kies deze' bij het dienstenaanbod. Dit is een interactieve pdf die u kunt downloaden en invullen. Zodra u deze documenten heeft ingevuld kunt u het opsturen naar info@meijersvitaal.nl. Wij nemen dan contact met u op, om de overeenkomst verder op te stellen.

Stap 3: Zeg uw huidige arbo contract op
Derde stap is het opzeggen van het contract bij uw huidige arbodienstverlener. Let op: veel leveranciers hanteren 1 oktober als datum om op te zeggen voor het volgende jaar. U kunt gebruik maken van een standaard opzegbrief.  Hiermee is alles in één keer goed geregeld. Wij zorgen ook voor het overdragen van gegevens van uw oude arbodienst naar onze administratie.

Actueel
menu
Contact