HR processen optimaliseren

Vroeger werkte HR met lijstjes, notities en taakjes. Tegenwoordig kunnen wij HR processen optimaliseren en automatiseren. Door een snelle onboarding werkt u een stuk efficiënter en professioneler. Van het aanmaken van accounts, het aanvragen van een laptop tot het bestellen van visitekaartjes: wij richten een volledige workflow voor u in, afgestemd op de wensen van uw organisatie. 

Voorbeeld

Er treedt een nieuwe medewerker bij u in dienst. De medewerker vult direct in onze software zijn of haar gegevens in. Vervolgens komen de gegevens automatisch bij HR binnen. Zij maken met de gegevens een digitaal contract op, zodat de directeur en de betreffende medewerker direct het contract digitaal kunnen tekenen. Het volledige contract, inclusief de handtekeningen komen gelijk in de salarisadministratie terecht. Wel zo handig en efficiënt.

5 voordelen van procesoptimalisatie

  • Professionele uitstraling richting medewerkers 
  • HR en salarisadministratie zijn in elkaar verweven 
  • Kostenbesparing omdat er minder ondersteuning nodig is
  • Kans op fouten minimaal, data wordt bij de bron ingevoerd 
  • Efficiënt en tijdbesparend door geautomatiseerde workflows 

Omarmen van innovatie

Omdat wij al jarenlang innovatie op het gebied van personeel omarmen kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn. Wij testen, meten, analyseren en kijken wat de voordelen zijn. Uiteindelijk adopteren wij krachtige innovaties in het automatiseringsvraagstuk. 

Vraag een offerte aan

Actueel
menu
Contact