FOOD & FEED #3: hét online magazine over risicomanagement in de Food en Feed branche
Voor spelers in de altijd innoverende Food en Feed branche, lanceert Meijers Assurantiën de derde editie van hét online magazine FOOD & FEED. Met trends, ontwikkelingen, achtergronden en wetenswaardigheden op het gebied van risicomanagement. Of u nu te maken heeft met verduurzaming, internationale handel, risicobeheer of HR oplossingen, dit magazine biedt waardevolle en praktische inzichten, trends en inspiratie. Meijers onderscheidt zich met dit magazine als inspirerende kennispartner en betrouwbare makelaar in verzekeringen.
Over FOOD & FEED #3
In de derde editie van FOOD & FEED duiken we in diverse boeiende onderwerpen zoals Employee Solutions. Meijers biedt namelijk één integrale HR-oplossing die forse tijdswinst, kostenefficiency, zuivere data, handige tools, up-to-date kennis én vitale medewerkers oplevert. Diervoederconcern Koninklijke De Heus vertelt over hun aanpak van wereldwijd risicomanagement en innovatie. Een case over een verwerkingsfout toont hoe verzekeringen op maat, zoals de Geur, Kleur en Smaakafwijking Clausule, een oplossing bieden bij recalls. Wij geven ook aandacht aan duurzame verpakkingen, deze brengen zowel kansen als risico’s met zich mee. Hoe balanceert u tussen milieuverantwoorde keuzes en de veiligheid van uw product? Ook leest u over de energietransitie. Dit leidt tot nieuwe risico’s bij de verduurzaming van gebouwen en energiesystemen, zoals brandbare isolatiematerialen en zonnepanelen.
Daarnaast komt fraude bij verkoop op rekening steeds vaker voor, waarbij een fraudeverzekering aanvullende bescherming kan bieden. Bij internationale risico’s bespreken we gewijzigde transportdekkingen en de impact van klimaatschade op opgeslagen goederen. En komt u meer te weten over Artificial Intelligence in de food- en feedsector. AI biedt veel mogelijkheden voor optimalisatie, maar brengt ook cyberdreigingen met zich mee. En last but not least, in het interview met Johnny Cashew ontdekt u hoe dit bedrijf CO2-uitstoot vermindert en bijdraagt aan een eerlijke voedselketen.
Vragen?
Heeft u na het lezen van FOOD & FEED vragen? Of wilt u meer weten over een van de onderwerpen die aan bod komen? Neem dan gerust contact met op met onze specialisten: Armand Garabedian, Account Director Food en Feed, via a.garabedian@meijers.nl, +31 (0)20 800 05 05. Of Nelson Lima Lopes, Senior Accountmanager Food en Feed via n.lopes@meijers.nl, +31 (0)20 800 05 84. Of kijk op onze website. Wilt u meer weten over Employee Solutions? Neem dan contact op met Pieter van der Loo, p.vanderloo@meijers.nl of +31 (0)20 504 27 35. We staan voor u klaar.