Talentmanagement

Door krapte op de arbeidsmarkt is het lastiger dan ooit om de juiste mensen aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. De 'war on talent' draait op volle toeren. Juist daarom is het belangrijk te investeren in talentmanagement. Met onze tools richt u zich volledig op de ontwikkeling van uw medewerkers: een belangrijke voorwaarde voor gemotiveerde en tevreden medewerkers.

Geautomatiseerde workflows

Op het gebied van talentmanagement zijn er geautomatiseerde workflows mogelijk. Zo kunt u de gesprekscyclus en bijbehorende feedback efficiënt in één systeem gieten. U krijgt automatische meldingen wanneer en welke gesprekken gevoerd moeten worden. Hierdoor heeft u als werkgever ook meer de regie over uw eigen voortgangsgesprekken, ontwikkeling en doelen. Alle documentatie wordt bewaard in de software. Zo heeft u niet overal verschillende mapjes liggen met A4’tjes vol feedback.

5 voordelen van goed talentmanagement

  • U toont goed werkgeverschap 
  • Positief voor het imago van uw bedrijf 
  • Kansen in de markt worden sneller benut 
  • U investeert in de ontwikkeling van uw medewerkers
  • U behoudt uw personeel langer voor de organisatie

Meer weten

'360 graden feedback' tool

'360 graden feedback' is een online software tool die geschikt om feedback aan te vragen, zowel intern als extern.  Collega’s kunnen feedback vragen en geven aan andere collega's, leidinggevenden en klanten. Gecombineerd met feedback op het eigen functioneren en/of competenties is dit een krachtig instrument. Door nieuwe inzichten kunnen uw medewerkers zichzelf positief ontwikkelen.

Offerte aanvragen

Actueel
menu
Contact