Arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden

Wilt u als ondernemer uw eerste medewerker aannemen? Dan heeft u een arbeidsovereenkomst nodig. Of heeft u al personeel in dienst? Dan kan het voorkomen, bijvoorbeeld door wetswijzigingen, dat de arbeidsovereenkomst aangepast moet worden. Kortom: juridische zaken waar u als ondernemer niet op zit te wachten. Onze ervaren jurist neemt het graag voor u uit handen.

Arbeidsovereenkomst laten opstellen

Heeft u een arbeidsovereenkomst nodig, voor bijvoorbeeld een oproepkracht of onbepaalde tijd? En weet u al welke specifieke arbeidsvoorwaarden u erin wilt zetten? Denk aan afspraken over bijvoorbeeld een leaseauto, de mogelijkheid voor het volgen van opleidingen en het salaris. Laten we samen naar de best mogelijke arbeidsvoorwaarden voor uw bedrijf kijken. Het zorgt voor duidelijkheid richting uw werknemers en zekerheid voor u als ondernemer.

Waarom een arbeidsovereenkomst laten opstellen

  • U bespaart tijd en energie als ondernemer 
  • U ontvangt advies op maat over uw arbeidsvoorwaarden
  • U wordt op de hoogte gehouden van eventuele wetswijzigingen
  • U beschikt over een arbeidsovereenkomst die juridisch in orde is 

Van salarisverwerking tot juridisch advies

Van salarisverwerking, HR, verzuimbegeleiding, verzekeringen tot juridisch advies: bij Meijers Vitaal kunt u alles rondom personeelszaken zorgeloos uit handen geven. Zo kunt u doen wat u het liefste doet: focussen op de groei van uw onderneming. 

Meer weten over onze diensten? 

Neem contact op

 

Actueel
menu
Contact